[O1]przełącznik sterowania lusterkami / ogrzewania lusterek
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[O1]przełącznik sterowania lusterkami / ogrzewania lusterek
Mam problem ze sterowaniem lusterkami
Sterując prawym lusterkiem działa również sterowanie lewym. Kiedy przełączam na lewe lusterko jest OK. Gdzie szukać przyczyny? Dżojstik, czy gdzieś dalej?
Pytanie uzupełniające: Czy włączanie grzania lusterek działa niezależnie od grzania tylnej szyby, czy uruchamia się po włączeniu ogrzewania tylnej szyby?
-
Chyba odwrotnie i to jest prawidłowy objaw po prostu tak ma być (chyba, że to anglik) z grzaniem opcja 2
ILE WYJAZDÓW TYLE POWROTÓW
http://www.bunkry.pl/pl/index.html
a gdy pomogłem, to nie bądź wiśnia i naciśnij POMÓGŁ.
http://www.motostat.pl/user_images/16862/icon3.png
Była SKODA 1 jest PEUGEOT 207
Komentarz
-
Grzanie lusterek dziala niezaleznie od tylnej szyby.
Włączasz je dzojstikiem.
Sterowanie dziala chyba we szystkich L+P (chociaz pisze samo L ) i P
Komentarz
-
nurekogorek, Oryginalnie (fabrycznie)jest tak:sterując lewym lusterkiem prawe też zmienia położenie.Przełączasz na prawe i poprawiasz jak ci nie pasuje.Tak ma być.Ogrzewanie lusterka załączasz osobno i nie ma nic wspólnego z tylną szybą.
http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
w OII mozna sobie to dowolnie zakodowac, ale wg mnie fajna sprawa podczas parkowania równoległego, albo jak siada moja druga połówka za fajere to ustawie jednym ruchem zamiast krecić osobno lewe czy prawe
Komentarz
-
Co do ogrzewania lusterek to w mojej skodzinie ogrzewanie lusterek załącza się razem z ogrzewaniem tylnej szyby...
Komentarz
-
odgrzeje kotlecika , żaden inny temat nie podchodzi pod moja usterkę
mianowicie u mnie jest przełącznik na drzwiach, wiadomo ma trzy pozycje P-grzanie-L
na pozycji P dziala prawe lustro na pozycji L dziala prawe lustro
lustro kierowcy nie wykazuje objaw zycia
jak to rozwiązać co sie zepsuło? bylo gdzieś o tym?
druga sprawa skoro ustawiam przełącznik na środek czyli na grzanie wynika ze grzeja caly czas tak?
bo innej neutralnej pozycji nie ma
Komentarz
-
do sprawdzenia przewody między budą a drzwiami, moduł sterujący w drzwiach kierowcy.Zamieszczone przez tapersonodgrzeje kotlecika , żaden inny temat nie podchodzi pod moja usterkę
mianowicie u mnie jest przełącznik na drzwiach, wiadomo ma trzy pozycje P-grzanie-L
jak to rozwiązać co sie zepsuło? bylo gdzieś o tym?był: VW Golf IV 1.9 TDI AJM '01 ->
jest: Skoda Octavia 1 1,6 BFQ '04

komputer VAG - Rybnik i okolice -> info PW.
Komentarz
-
to dobrze ze sie nie pokusilem o wymiane przelacznika od razu - sprawdze opiszeZamieszczone przez michalrhdo sprawdzenia przewody między budą a drzwiami, moduł sterujący w drzwiach kierowcy.Zamieszczone przez tapersonodgrzeje kotlecika , żaden inny temat nie podchodzi pod moja usterkę
jak to rozwiązać co sie zepsuło? bylo gdzieś o tym?
[ Dodano: Pią 18 Wrz, 15 23:53 ]
a wiec zabrałem sie dzis za rozbiórke
ale ja u sibei nie widze nigdzie zadnego sterownika
no chyba ze jest to ta puszka z wtyczka z kilkunastoma pinami przy silniczku od szyby. wiazke o tyle co o ile było widać to nie wygląda na przetarta, poruszałem nia nic dalej nie działa
Komentarz
Komentarz